Kon Veel Minder Blijft Thuis #2 – Transfers en PowerPoints

Last modified date

Voor de tweede keer namen wij op afstand een podcast op. Eigenlijk al voor de derde keer, maar de eerste poging tot opnemen van deze podcast strandde grandioos met dank aan Skype. Goed, het zijn voor ons ook rare tijden. Om toch maar even een beetje aan voetbal te denken gaan we ouderwets speculeren, we bespreken potentiële aankopen voor FC Groningen. Soms gebaseerd op iets, vaker op niets. En als het ergens op gebaseerd is is het meestal op Football Manager. Te gast is Jeffrey Noeken, tribunevriend, hashtag-goeroe en erkend amateurscout. Mark-Jan Fledderus, we hopen dat je luistert!

Credits:
– Free Westerhoff – We Gaan Naar Voetbal (intromuziek)
– Speciale dank aan Mats de Leeuw den Bouter van het Groningse bedrijf Tactalyse voor wat adviezen!