Kon Veel Minder lanceert website

Last modified date

Jaja, je moet wat hè. Eerlijk toegegeven, we speelden al langer met dit plan. Nu we eindelijk ruim de tijd hadden en we echt niet meer wisten wat we met die tijd aan moesten moest het er dan toch van komen. De officiële Kon Veel Minder website. Deze site is gemaakt door iemand met 0.0% verstand van websites bouwen dus als het er lelijk uit ziet moeten jullie het er maar mee doen.

Bedoeling van deze website is dat we de podcast elke week uploaden, maar ook af en toe eens een blogje schrijven, want daar hebben we nu het platform voor! Overigens hoef je van ons geen actueel nieuws te verwachten, daarvoor verwijzen we graag door naar onze vrienden van http://boerenmacht.nl. De website is nog lang niet af, er wordt nog gewerkt aan verschillende dingen. Stay tuned dus!