Kon Veel Minder S02E30: Arjen volgde zijn hart!

Last modified date

Op 5 december 2018 begon de actie ‘Arjen volg je hart’ waarbij wij, als Groningen supporters, Arjen Robben opriepen om zijn carrière af te sluiten bij zíjn club: FC Groningen. Vier dagen later tijdens de uitwedstrijd tegen VVV Venlo kwam het spandoek waarbij de oproep definitief werd. We zijn nu 1,5 jaar verder en wij hadden nooit verwacht dit in de podcast te noemen, maar het is gelukt: ARJEN ROBBEN KEERT TERUG BIJ FC GRONINGEN!

Samen met Ferdi Delies, bestuurslid van de Supportersvereniging, bespreken wij het spektakel van de afgelopen dagen. Daarnaast hebben wij het nog kort over de nieuwe shirts, de ontwikkelingen rondom de eerste selectie en de aanstellling van Bas Schrage als lid van de RvC.

Credits:
Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) – We Gaan Naar Voetbal (intro- en outromuziek)