Online pubquiz haalt 2100 euro op voor nieuwe stichting!

Last modified date

Online pubquiz haalt 2100 euro op voor nieuwe 'Laat Ons Weer Eens Samen Juichen' stichting!

Vrijdagavond 29 mei. De horeca is officieel nog dicht, maar in Proeflokaal Hooghoudt lopen 3 nakijkers, 2 presentatoren, een chef klantenservice en een technicus behoorlijk te zweten op het organiseren van een online pubquiz. Met wat kunst- en vliegwerk hier en daar lukt het uiteindelijk om zonder enorme problemen de quiz tot een goed einde te brengen, in enkele vragen zat een fout, maar ach. Meedoen was deze avond belangrijker dan winnen.

Het spande er die vrijdag de hele dag al om of we het beoogde doel van 2000 euro voor de kersverse ‘Laat Ons Weer Eens Samen Juichen’ stichting gingen halen. Sterker nog, een halfuur voor het sluiten van de inschrijving hadden we nog 85 euro nodig. Dat was ook het moment waarom de Rabobank besloot een storing te krijgen, waardoor sommige mensen het niet lukte zich in te schrijven. 18:59, een minuut voor sluiting van de inschrijving kwam de laatste inschrijving binnen, we eindigden op 1998 euro. Gelukkig hadden we 5 minuten daarvoor te horen gekregen dat Allure Energie het bedrag ging aanvullen tot 2100 euro.

De quiz verliep zoals gezegd goed. Vele (ex-)spelers en directieleden stelden een vraag aan de hand van een ingestuurd filmpje, waaronder held Erik Nevland. Hieronder volgt een klein fotoverslag van deze wat ons betreft epische avond, aan de hand van een selectie van de tweets die naar ons werden gestuurd met de hashtag #LOWEJ. Felicitaties aan team Boem Boem Teo (bestaande uit o.a. Mark-Jan Fledderus en Wouter Gudde) en team Jan Pipo de Clown met de gedeelde eerste plaats!