Kon Veel Minder Blijft Thuis #6 – met Jimmy Dijk

Last modified date

Jimmy Dijk is fractievoorzitter van de SP Groningen maar bovenal voetballiefhebber en seizoenkaarthouder bij onze FC. Met Jimmy bespreken we kort het standpunt van zijn partij over de steun aan FC Groningen vanuit de gemeente en gaan we vervolgens het gewoon over voetbal en de Laat Ons Weer Eens Juichen campagne hebben, want wij zijn tenslotte geen podcast over politiek! We bellen ook met Bas Kammenga, Bas zijn dienstverband bij FC Groningen werd -net als die van nog 10 medewerkers- recentelijk beëindigd als gevolg van de financiële maatregelen die de club trof door het Coronavirus. PS: doe mee met onze pubquiz!

Besproken in deze aflevering:
Pubquiz i.s.m. SV FC Groningen en Proeflokaal Hooghoudt
Veiling van de Supportersvereniging 
Bas Kammenga (LinkedIn)

Credits:
Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) – We Gaan Naar Voetbal (intro- en outromuziek)