Kon Veel Minder en Proeflokaal Hooghoudt organiseren online pubquiz om geld op te halen voor FC Groningen!

Last modified date

Kon Veel Minder en Proeflokaal Hooghoudt organiseren online pubquiz!

Wat?
Op vrijdag 29 mei organiseren Proeflokaal Hooghoudt (Zuiderdiep 61 in Stad) en Kon Veel Minder een online FC Groningen pubquiz. Wellicht heb je in een café wel eens een pubquiz gespeeld. Je speelt dan met een team en moet zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden. Door de huidige coronamaatregelen is met grote groepen samenkomen in de horeca of elders echter een lastig verhaal. Dus creëren wij een online café! En iedereen is daar welkom.

Wie?
Kon Veel Minder de Podcast is een wekelijkse talkshow over FC Groningen in de vorm van een podcast. Mocht je meer over ons willen weten kan je dat hier vinden. Proeflokaal Hooghoudt is een authentiek café in het hart van de stad Groningen dat al sinds 1969 bestaat. Met grote regelmaat komen er zowel binnen als buiten schaak- en damborden op tafel. Van een feestje is men ook niet vies. Het café is supporter van FC Groningen en zendt alle thuis- en uitwedstrijden live uit. Voor de Corona-crisis organiseert het café in samenwerking met Kon Veel Minder een vrijdagmiddagborrel voor FC Groningen-supporters. In andere tijden, afgelopen 4 januari organiseerden Kon Veel Minder en Proeflokaal Hooghoudt samen al een pubquiz in het café. 

Waarom?
Ons aller FC Groningen heeft het zwaar. Dat zal niemand zijn ontgaan. Voetbal is misschien niet het belangrijkste, maar wel belangrijk. We hopen dat het goed gaat met jou en je naasten. Maar we missen toch ook de FC. Het voetbal enerzijds, maar toch ook zeker het elkaar ontmoeten in de Groene Kathedraal en bij uitwedstrijden.

Actie!
Je kan voor minimaal 12,50 EU deelnemen aan de quiz. Dat kan individueel, met z’n tweeën, maar ook als team. Van die 12,50 EU gaat 2,50 EU naar Proeflokaal Hooghoudt voor de onkosten die het maakt voor deze quiz. Een klein bedrag dus om dit allemaal mogelijk te maken, waarmee je ook nog een lokale ondernemer steunt die ook hard getroffen wordt door de coronacrisis. De 12,50 EU kan je zelf ophogen naar een hoger bedrag. Je snapt het; we willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor de FC.

Het bedrag dat we ophalen komt, op dus een kleine bijdrage voor de onkosten na, verder volledig toe aan de club. Het geld voor de deelname aan deze quiz komt direct terecht bij de Supportersvereniging, waar wij nauw mee samenwerken.

Hoe?
Opgeven is heel makkelijk en gaat via de website en webshop van de Supportersvereniging. Op de dag van de quiz ontvang je via de mail een exclusieve link naar de YouTube-stream waarop wij vanaf 19:30 uitzenden en om 20:15 live gaan. Ook ontvang je per mail de antwoordformulieren voor de vragen. We adviseren om op tijd klaar te zitten zodat je kan testen of het geluid het doet. We spelen muziek af zodat je dit kan testen.

Vragen?
Je kan Proeflokaal Hooghoudt bereiken via TwitterFacebookInstagram of mail ze op proeflokaalhooghoudt@yahoo.com